Bil fotografering

Hvad er et af de vigtigste elementer for at sælge din bil? At folk kan se den. Det er ret logisk ikke? Det visuelle af det du prøver at sælge er essentielt for at fange en købers interesse. Fotografering af biler i sig selv, er en kreativ og meget interessant aktivitet. Hver gang du skyder en ny billede serie af en bil, lærer du noget af bilen og noget af billederne. Det er på mange måder sin egen videnskab. Derfor vil jeg gerne dele nogle grundlæggende tips og tricks, for at komme i gang med at tage indbydende og lækre billeder af din bil. Når du er færdig med denne artikel, så er du ét skridt tættere på, at sælge din bil!

Billeder fra bilens bedste side

Men, hvordan tager man så et flot billede? Det er faktisk ret nemt. Det vigtigeste, for at sælge bilen er at gøre dig umage. Dette betyder kort og godt, rengør din bil ind- og udvendigt inden du begynder på din billede serie. Det betyder meget for helheden, at bilen ser klargjort ud, og bare lige til at hente for køberen.

Tip nummer 2. Når du har taget fat i kameraet, og skal tage et billede, så vælg en lokation som matcher bilen og farverne på bilen. Et sted, som for bilens karaktertræk til at skinne igennem. Det kan for eksempel være en sort bygning og en hvid bil eller omvendt. Det for nuancerne på bilen til virkelig at skinne igennem, og kameraet kan virkelig fange bilen fra dens bedste vinkel.

Et andet træk til at fange en købers opmærksomhed kan være små effekter på billedet, som at have lyset på bilen tændt og sætte den skråt i et lidt mørkt rum. Derudover, så gå en tur rundt om bilen, og tag billeder fra alle vinkler. Fokusér på bagdelen, hjulene, lygterne, indvinding osv. Vis også de stærke sider, og de specielle features på bilen, som motor størrelse, fælge og andet lir. En lille ekstra note, når du tager dit billede, så pas på med at tage billedet i direkte sollys.

Redigering og kameraudstyr

Når du skal i gang med redigering skal det matchee omgivelseren og sæsonen. Man skal ALDRIG overdrive med farven på bilen. Den skal have helt samme farve på billedet, som i virkeligheden. Det giver billedet autenticitet, og fremstiller dig som sælger, til at virke troværdig.

Hvis du virkelig vil gøre noget ekstra ud af billedet af din bil, og du samtidigt har kameraudstyret i orden, så er her et par pro tips. Skyd nogle billeder af bilen imens den køre, brug en polarizer og sørg for ikke at bruge en linse, som er under 24mm.

Med disse tips og tricks, så er dú klar til at tage det perfekte billede, af din bil.