DroneFilm

DRONEfilm & DRONEOPTAGELSER

Skal du bruge videoptagelser af et specifikt område eller begivenhed? Vidoo Film kan skyde små droneoptagelser og hele film, der giver et smukt og lækkert udtryk til bl.a. reklamefilm og virksomhedspræsentationer. Fugleperspektiv er en genial måde at skabe variation og blikfang i dine videoer.

Dronefilm Vidoofilm af fitness anlæg

BILLIG DRONEFILM TIL VIRKSOMHEDER

Vidoo Film har specialiseret sig i budgetvenlige dronefilm, reklamefilm, videokampagner, SoMe-videoer og meget mere.

Vi hjælper bl.a. virksomheder, iværksættere og startups med videomarkedsføring, der skiller dem ud fra mængden. Fugleperspektiv er bare en af mange features, der kan give jeres kampagner et ekstra skub i den professionelle retning.

DRONEFILM TIL BEGIVENHEDER OG KONCERTER

Skal du afholde en bestemt begivenhed, der senere skal bruges til markedsføring eller præsentation? Så er droneoptagelser en ideel måde at fange stemningen på. Videooptagelser fra luften er blevet nemt, hvis man har en drone til rådighed. Men det er en god idé at hyre en professionel, hvis du ønsker kvalitetsfilm.

Vidoo Film tilbyder droneoptagelse med medbragte droner. Vi har skudt videoer med droner i forbindelse med reklamefilm og kampagnevideoer. Vi filmer efter dine ønsker og har forskellige pakker, du kan købe, afhængigt af behovet.

VIDEOOPTAGELSER FRA LUFTEN GIVER WOW-EFFEKT

At filme med droner, giver dine videoer ekstra finish. Selvom videooptagelser fra luften ikke er svære at udføre, tilføjer det enormt meget kvalitet til dit materiale. Vi skyder hele dronefilm og mindre optagelser ud fra aftale og giver dig professionel rådgivning med indholdet.

Dronefilm skiller dig ud fra mængden med en wow-effekt, der er svær at skabe selv. Blandet med andet materiale skaber det dynamik og liv til dit brand. Vi skyder alt fra naturområder, byggeri, begivenheder og produkter som f.eks. biler. Se bl.a. vores case fra Skoda.

Dronefilm af basketbane

DRONEFILM I HELE DANMARK

Vidoo Film er placeret i Odense, men laver dronefilm i hele landet.
Vi har hjulpet mange forskellige virksomheder og står klar til at hjælpe dig med dit næste projekt.

Vi aftaler sammen forudsætningerne for din dronefilm og udfører optagelserne efter dine ønsker.
Vi har kameraet klar til mange forskellige projekter og kan hjælpe dig med alt fra reklamefilm og produktfotografering til SoMe-videoer.