Reklame
film

film der skaber opmærksomhed

En god reklamefilm skal leve op til mange forskellige parametre. Det starter med en god idé, men slutter med professionel udførelse. Hos Vidoo Film har vi bred erfaring med reklamefilm blandt forskellige typer virksomheder, og vi hjælper dig med at realisere dit mål.

Når vi laver reklamefilm, er der aldrig to, der er ens. Det handler om at tage udgangspunkt i dit brand, tone-of-voice og budskabet af filmen. Vi tager en dialog om forventninger og laver en slagplan i fællesskab.

REKLAMEFILM DER SÆLGER

Vidoo Film er placeret i Odense, men skyder reklamefilm i hele landet. Vi præsenterer din virksomhed og brand i et professionelt lys, der giver jer større synlighed på markedet. Vi tilbyder dig en ordentlig reklamefilm, der er skarp, professionel og præcis, som du vil have det.

Vi kommer med stor indsigt i branchen og kan vejlede dig i både indhold og udførelse. Vi holder os opdateret på trends og udviklingen, så vi altid kan tilbyde dig reklameproduktion af højeste kvalitet.

VIRKSOMHEDSFILM SKAL RAMME MÅLGRUPPEN

Reklamefilm handler om at gøre den rette målgruppe opmærksom på dig og dit brand. Og det er vi eksperter i. Reklamefilm til virksomheder er en ideel måde at blive set, da film er et kraftfuldt værktøj inden for markedsføring. Folk er meget visuelle og reagerer godt på film, frem for billeder, når de bliver præsenteret for det.

Det er også derfor, du ser mere og mere videomateriale på bl.a. sociale medier. Det er tydeligt, at brugerne gerne vil se mere end bare billeder.

BILLIG REKLAMEFILM – HVAD ER PRISEN?

Hvad koster en reklamefilm? Hos Vidoo Film har vi fordelagtige priser på vores videoproduktioner, som vi har inddelt i pakkeløsninger. Det er meget forskelligt fra kunde til kunde, hvor mange ressourcer og tid de afsætter til videomarkedsføring.

Reklamefilm falder ofte under et større projekt, der kræver tid og engagement. Her anbefaler vi som regel vores kunder at vælge vores mellem og store pakke. Det betyder bl.a. tilføjelser som logo, voiceover, droneoptagelser og meget mere.

UNIKKE VIRKSOMHEDSFILM OG REKLAMEfilm

Når vi laver reklamefilm, er vores mål simpelt – at levere et slutprodukt, du er tilfreds med. Det kræver planlægning og sparring, men vores kunder er altid tilfredse. Det handler om at sætte sig ind i den virksomhed og brand, man filmer for. Vores forretning er bygget på indsigt i markedet og opmærksomhed på kunden. Vores reklamefilm tager udgangspunkt i dine visioner, og du er med under hele processen.

Under vores blog kan du læse mere om vores erfaring med virksomhedspræsentationer. Vi har samlet alt vores viden, som vi deler med dig.