Branding- og
profilvideo

Vi laver profilvideo til
din virksomhed

En profilvideo præsenterer din virksomhed for kunderne og skiller dig ud på et marked med mange konkurrenter. Det er en effektiv form for markedsføring, som kan bruges på alle kommunikationskanaler. I modsætning til reklamefilmen, har profilvideoen mere fokus på virksomhedens værdier og historie. Mere “hvem er vi”, mindre “hvad sælger vi”.

Lad Vidoo Film stå for din næste profilvideo med storytelling, der skaber tillid.

En effektiv præsentationsvideo

Profilvideoer kan bruges i mange sammenhænge, både hos nyopstartede og erfarne virksomheder. Det er en præsentationsvideo, der tager fat i det brand, I gerne vil udstråle. Hvad er virksomhedens værdier, historie og målsætning?

Skab en stærk fortælling, der fanger de potentielle kunder, I har svært ved at nå. Profilvideoer har til formål at etablere et troværdigt grundlag for målgruppen med storytelling, som er overskuelig og forståelig.

En profilfilm der går i dybden

Profilvideoer er dit næste skridt på vej mod en effektiv markedsføring. Som mennesker bliver vi hurtigt præget af visuelle udtryk, og en præsentationsvideo er en effektiv måde at få dine kunders opmærksomhed. Det handler om at skabe en fortælling, der rammer målgruppen.

Vi anbefaler at vælge vores store pakke til profilvideoer, da den skal være informativ og gå i dybden. Der er ofte brug for undertekster, interviews eller voice-over for at opbygge den rette troværdighed til brandet. En feature som droneoptagelser skaber et roligt og professionelt look, der fuldender præsentationen af virksomheden.

Profilvideo til Facebook

En præsentationsvideo som profilvideo kan bruges på alle kommunikationskanaler, hvor virksomheden er til stede. Brug den på hjemmesiden, TV og de sociale medier, så den når ud til flest mennesker.

Du kan sagtens bruge en profilvideo til Facebook, Instagram og LinkedIn. Studier viser, at brugere reagerer og interagerer mere på videoer end billeder – de husker meget bedre, når fortællingerne bliver serveret. En profilvideo kan hjælpe med at styrke jeres online identitet. Byd nye følgere velkommen med en lækker præsentation af virksomheden.

Skal du have lavet en video udelukkende til sociale medier? Vi laver masser af korte, opsigtsvækkende videoer til Facebook, Instagram m.m.

Vi hjælper jer fra
start til slut

En profilvideo er en større produktion, som kræver et grundigt forarbejde.
I skal sammen beslutte, hvad fortællingen skal omhandle – jeres værdier, historie eller andre identitetsskabende elementer.
Sammen udarbejder vi en plan og forventningsafstemmer forløbet, så vi når i mål med det perfekte resultat.

Vidoo Film har erfaring med profilvideoer for mange forskellige virksomheder, og vi kan bidrage med professionel rådgivning, også under de første stadier af historiefortællingen. Hvis I er i tvivl om, hvilken retning I skal gå, kommer vi gerne med inputs. Vores mål er at producere en levende fortælling, der afspejler jeres brand.