Event & Stemnings video

Som virksomhed holder I garanteret en masse spændende arrangementer, og I har sikkert også tænkt grundigt over udsmykning og flotte lokaler til lejligheden. Hvad hvis vi fortæller jer, at disse arrangementer faktisk kan hjælpe jer med at få endnu flere kunder og skabe synlighed omkring jeres virksomhed? I stedet for at lade events og andre forsamlinger, hvor I har gjort jer umage med at skabe en god stemning, gå i glemmebogen, vil vi hjælpe jer med at producere stemningsvideoer fra arrangementet. Videoerne kan bruges på jeres digitale platforme til at “sælge” ideen om jeres virksomhed. Det vil sige, at en stemningsvideo kan være med til at vise jeres potentielle kunder, hvilket slags brand I er, og med at skabe troværdighed omkring jeres ekspertise og personale.

Smukke stemnings-videoer til ethvert behov

Uanset om det er et teambuildingarrangement, julefrokost, firmafest eller et sommerevent, I godt kunne tænke jer hjælp til at promovere, påtager vi os opgaven med stor professionalitet og vi sparrer med jer gennem hele processen. Vi er kvalitetsbevidste i vores produktion og ved, hvilke virkemidler, der skal til for at fremhæve den særlige stemning til jeres arrangement. 

Det lyder jo alt sammen lovende, tænker du nok, men hvordan er det, at en stemningsvideo kan hjælpe jer med promovering og med at få flere kunder?

Det kan umiddelbart være lidt svært at gennemskue, men det kan lettest forklares på denne her måde:

Med filmiske virkemidler, et fokus på specifikke farver symboler, der repræsenterer jer, kan vi opnå et udtryk, der ikke alene fortæller noget om, hvad I laver som virksomhed, men også fremhæver jeres kvaliteter. 

”Show it,
don’t tell it”

En stemningsvideo kan for eksempel promovere jeres virksomhed som et troværdigt, kreativt og energisk brand, helt uden, at I selv behøver at fortælle det. “Show it, don’t tell it”, kalder vi det, og det er en yderst effektiv markedsføringsstrategi, der med stor sandsynlighed vil give jeres potentielle kunder et godt indtryk af jer – hvilket i sidste ende fører til salg. 

Vi tilbyder også videoproduktion fra events til privatpersoner. Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med at producere flotte stemningsvideoer fra forskellige slags arrangementer. Vi er med hele vejen, og vi ser frem til at være jeres samarbejdspartner på en videoproduktion, der vil styrke jeres brand.