SoMe video

Some Content der rammer dine kunder

Bestil en SoMe video hos Vidoo Film og oplev forskellen på dine online kanaler.
Videoer til sociale medier er steget i popularitet, da det vækker brugernes interesse og stjæler deres opmærksomhed på feedet. Få lavet videoer til Facebook og Instagram, som fanger og informerer. Contentproduktion sætter dig og din virksomhed i fokus med et professionelt og troværdigt udtryk udadtil.

SOME-videoer TIL ALLE TYPER VIRKSOMHEDER

SoMe-videoer er vejen frem, hvis du vil optimere din online markedsføring. Følgere vil se mere end bare billeder.

Det er både nemt og billigt at få lavet videoer til sociale medier hos Vidoo Film. Bestil en professionel videofotograf i 2, 3 eller 4 timer alt afhængigt af længden på videoen. Contentproduktion til de sociale platforme skal generelt ikke vare for lange, men derimod være korte, interessante klip.

Vi hjælper jer med at etablere de rette forudsætninger for det gode indhold.

VIDEO TIL FACEBOOK

Den perfekte virksomhedspræsentation

Behøver du lave videoer til din Facebook, hvis den allerede er fyldt med godt content? Videoer til sociale medier er populære af en grund. Vores menneskehjerne behandler de visuelle oplysninger og udtryk langt hurtigere end tekst. Hvad betyder det helt præcist? Folk husker bedre, hvad de ser, end hvad de læser.

Vi skræddersyer Facebook-videoer til dig og din virksomhed. Videoproduktionen kommer til at foregå på dine præmisser og efter dit budget. Besøg vores Facebookside for mere inspiration.

VIDEO TIL INSTAGRAM

Fang dine følgere

Vidoo Film kan producere videoer til Instagram, der fanger de utålmodige brugere. Du vil opleve langt større engagement og interaktion på din profil, hvis du giver dine følgere mere end blot billeder.

Instagram er et visuelt medie, der har sine rødder i billeder, men de sidste par år har videoformatet overtaget platformen. Mange undersøgelser viser, at videoer på Instagram slår billeder, når det kommer til promovering og markedsføring. Contentproduktion på Instagram skal for det meste være kort og kontant, da brugerne hurtigt er videre, hvis indholdet ikke fanger dem. Lad Vidoo Film filme og klippe din næste video. Besøg vores Instagram for inspiration.

VIDEO TIL WEB:
MERE SYNLIGHED ONLINE

Videoer til SoMe og web kan være en katalysator for større synlighed online.
Vidoo Film laver contentproduktion for nyopstartede virksomheder, der mangler personlig visualisering på deres nyopstartede kanaler.
Derudover laver vi også videoer til sociale medier for etablerede virksomheder, der drømmer om et bredere reach på bl.a. Facebook og Instagram.

Bestil vores videoproduktion, så vi kan hjælpe dig med at få virksomhedens fortællinger visualiseret på de sociale medier.
Vidoo Film laver også hele
 reklamefilm, som kan sætte skub i salg og services.
Kontakt os på tlf. +45 52 90 50 50 eller mail kontakt@vidoofilm.dk.