Interview & testimonial video

Kunne I godt tænke jer at øge synligheden af jeres virksomhed og skaffe flere kunder? Mange virksomheder prøver at sælge deres service ved selv at fortælle, hvor gode de er. Men det er ofte langt mere effektivt at lade resultaterne og jeres kunders oplevelser tale for sig selv.
Når en kunde, der har prøvet jeres service eller produkt, udtaler sig positivt om deres oplevelse, vil det virke mere overbevisende for nye potentielle kunder. De forventer, at I som virksomhed vil forsøge at sælge jeres service ved at fortælle positivt om jer selv. En kunde har ikke på samme måde noget på spil, og deres udtalelser vil derfor fremstå langt mere troværdige.

Kompetent videoproduktion til fængende testimonials

Vi hjælper jer med at filme interviews og testimonial videoer, hvor end I befinder jer i landet. Vi ved, hvad der virker, og hvordan vi får glade kunders positive oplevelse fremhævet uden, at det virker opstillet, men derimod troværdigt. 

Med visuelle virkemidler og godt håndværk tilbyder vi videoproduktion af højeste kvalitet. Hvad end I gerne vil overbevise potentielle kunder om, at jeres bagværk er byens bedste, eller at jeres rådgivning er bedre end jeres konkurrenters, tilbyder vi professionel vejledning og produktion. 

Og vores kunder er tilfredse, det kan du selv læse mere om her på vores hjemmeside.

Vi laver jeres reklamefilm med stor respekt for jeres virksomhed og det, I står for. I kan derfor være sikre på, at vi producerer interviews og testimonial videoer med jeres kunder, der stemmer overens med jeres øvrige profil og udtryk. 

Skab positiv vækst med glade kunder

Hos Vidoo Film lægger vi vægt på, at I føler jer i trygge hænder gennem hele processen – både fra den første videooptagelse til det færdige resultat. Vi sparrer med jer undervejs, og gør en dyd ud af at være en samarbejdspartner. Vi er her for at få jeres virksomheds budskab og gode resultater ud til så mange som muligt for at skabe vækst for jeres virksomhed.

Hvis I vil være mere synlige og i øjenhøjde med potentielle kunder, er vi klar til at lave jeres næste reklamefilm. Kontakt os for at finde ud af, hvad vi kan tilbyde lige præcis jer, så finder vi sammen den bedste løsning til jeres virksomhed.