Drone-billeder

Droner: Det perfekte digitale værktøj

Hvorfor er drone-billeder en god idé? For at skabe det perfekte online content er det vigtigt, at det er fangende og interessant hele tiden. I sammenhæng med at der kommer mere og mere digitalt indhold, scroller folk hurtigere og hurtigere ned gennem siderne – uanset om det er Facebook, Instagram eller en hjemmeside. Det er derfor yderst vigtigt at dit content skaber kontakt og overrasker publikum.

En drone kan være vejen frem for spektakulære og overraskende billeder og videoer, som med garanti vil fange de fleste. Som SEO Washington skrev: ”For at en strategi skal virke, så skal du altid producere relevant og kvalitets content.”

Drone-fotografering sætter dig forrest i feltet

Drone-fotografering kan noget, som ingen andre ikke kan, og det er derfor let at komme foran sine konkurrenter. Med kameraet i luften og et flot setting kan du tage billeder og videoer af de mest spektakulære steder eller ting på en helt ny måde.

Du kan fortælle en historie anderledes, end du tidligere har gjort. Du kan f.eks. fange bilen, der kører i det vilde landskab oppefra, så man får et større perspektiv, og den smukke natur forbindes heri med produktet. Lyset bliver fanget på en helt anden måde, og du kan zoome ind og ud fra luften, og dermed fange det perfekte drone-billede og skabe den perfekte historie. Den gode historie er vigtig for alle. Både virksomheder der prøver at sælge et produkt, men også for dig der forsøger at optimere dit eget content, og som vil score højt på click-rate og engagement.

Drone-billeder giver dybde og skaber stemning

En anden fordel ved at bruge drone-fotografering er dybden, du kan opnå i dine billeder. Det skaber en stemning og en form for action, når dronen drejer skarpt eller flyver hen over en høj bygning. Det handler om at bruge fantasien og lade værktøjet gøre arbejdet. Ved at skabe action og spænding i dine videoer skaber du netop det, som dine viewers craver, måske uden de selv ved det. Du får content, som sørger for, at brugerne ikke scroller videre fra dit indhold.

Drone-fotografering og video kan sjældent stå alene, hvis du skal sælge et produkt, og det kan derfor være en god idé at blande dem med almindelig video. Det skaber en god dynamik i videoen, når det skifter fra perspektiv og ser hurtigt imponerende ud.

Du kan selv fotografere med en drone

Så gør dig selv den tjeneste, og anskaf dig selv en drone. Du vil ikke bare få et sjovt legetøj at flyve med, men meget mere til markedsføringen. Du får billeder fra nye vinkler og højder. Du får billeder med perspektiver, som du aldrig har kunnet fange dem før. Du får spænding, action og alt hvad du har brug for, for at dit indhold, bliver bedre end de andres.

Har du ikke selv en drone?