Must-have videoen
enhver bør have i sin marketingstrategi – se hvilken her!

Hvis jeres virksomhed kun skulle have én video på jeres digitale platforme, så vil vi anbefale en såkaldt testimonial video. Men hvorfor er denne type videopromovering så populær? Og hvorfor mener vi, at en sådan video bør være en del af enhver seriøs marketingstrategi?

Læs med her for at blive klogere på Testimonial video-konceptet og vurder, om det er noget vi kan hjælpe jeres virksomhed med. 

Når virksomheder gerne vil overbevise potentielle kunder om, at de er markedets bedste og, at de tilbyder en service, der får konkurrenternes til at blegne, er det naturligt at starte med at skrive på hjemmesiden. Her vil de fleste virksomheder begynde at forklare, hvor god en service, de yder, hvad de tilbyder, og hvorfor de er det bedste valg på markedet. 

Det er der som sådan ikke noget i vejen med, men vi vil argumentere for, at virksomheders arbejde er langt bedre givet ud ved at få et professionelt videoselskab til at producere en Testimonial video af høj kvalitet, der fremhæver deres kvaliteter og skaber troværdighed. 

Kundernes autoritet

Testimonial videoen er som oftest i et kortere interviewformat, hvor virksomheders kunder kan fortælle om deres gode oplevelse med enten virksomhedens service eller med et specifikt produkt, de har købt hos dem. Videoerne fungerer således som en online anmeldelse, lidt som vi kender det fra Trustpilot. Forskellen er bare, at virksomheder med en Testimonial video også har mulighed for at sætte sit præg på kvaliteten og det visuelle udtryk for anmeldelsen.

På den måde kan Testimonial videoer hjælpe virksomheder med at skabe et godt brand og omdømme. Den positive oplevelse kommer fra en eller flere personer, der ikke har nogen særlig grund til at udtale sig positivt om brandet, og deres oplevelse bærer derfor en stor autoritet over for potentielle nye kunder.

Tænk bare på, hvordan vi næsten altid spørger vores venner eller familie til råds om deres erfaringer med et specifikt produkt, hvis vi selv overvejer at købe det. Eller hvordan, vi spørger vores netværk om de kan anbefale en god tandlæge, før vi selv begynder at søge på Google. Førstehåndskilder er meget mere troværdige end de kilder, vi kan finde på internettet, hvor vi ikke umiddelbar kan relatere til personen, der står bag den positive omtale. Troværdigheden bliver endnu stærkere, når der kan sættes ansigt på kundeoplevelsen gennem videoformatet.

Vær klar over budskabet

Hvis I er en virksomhed, der godt kunne tænke jer at prøve kræfter med Testimonial videoformatet, anbefaler vi, at I gør jer klart på forhånd, hvilket budskab, I gerne vil fremhæve gennem jeres kunde. Selvfølgelig bestemmer kunden helt selv, hvad de vil fortælle om jer, men I har selv mulighed for at styre fokus for interviewet. Hvis I for eksempel gerne vil fremhæve jeres hurtige leveringstider, giver det god mening at filme en kunde, der netop har en positiv oplevelse med det.

Vidoo Film kan hjælpe jer med at filme og producere en Testimonial video til jeres digitale platforme. Vi er med jer hele vejen, og sætter en ære i at skabe videoindhold af højeste kvalitet.